Thermen bussloo korting entree

Met keuze uit 24 wellnesslocaties, is een dag wellness altijd dichtbij. Wist jij bijvoorbeeld dat een bezoek aan de sauna ook gezond is? Ben jij ook weer toe aan een heerlijke dagje wellness?


Read more

Mac korting studenten

Bekijk de MacBook-aanbieding van Amac of check de iPad-aanbieding van Amac Studentenkorting bij Wehkamp Je Mac kopen bij Wehkamp is misschien een wat gek idee. Voor studenten valt er echter ook genoeg


Read more

Automatten.nl kortingscode

Automatten beschermen uw auto namelijk tegen slijtage, vocht en vuil. Neem contact op met onze klantenservice, chat met ons, gebruik onze live chat. De kortingscode werkt niet bij aankoop van producten uit de


Read more

Praxis 20 korting dinsdag


praxis 20 korting dinsdag

manieren om de pas aan te vragen. Uitgesloten producten, de korting van 20 geldt niet. Uw voordeel, de MijnPraxis plus-pas levert u de volgende voordelen op: - Elke dinsdag 20 korting bij besteding vanaf.- (met uitzondering van actie- en Vaste Lage Prijs artikelen) - Standaard 1 jaar extra garantie op al uw producten - In plaats van 30 dagen. U kunt langsgaan bij uw Praxis winkel en de pas daar gratis afhalen of u kunt de pas aanvragen via de Praxis website. . Bovendien profiteert u met deze pas ook van de standaard MijnPraxis voordelen, zoals 1 jaar extra garantie op al uw aankopen, 90 dagen bedenktijd.p.v. De MijnPraxis plus-pas voordelen op een rij: Elke dinsdag 20 korting bij besteding vanaf. Bestel uw eigen MijnPraxis plus-pas gemakkelijk online via onderstaand formulier. Consumentenzaken, Herikerbergweg 336, Diana, 1101 CT Amsterdam. Praxis behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen.

Om haar klanten extra te verwennen. 30 dagen, én elke maand kans op een klusjesman voor én dag. U kunt natuurlijk wel Air Miles sparen.

Korting mediamarkt code, Fab luiertas korting,

De MijnPraxis plus-pas is persoonlijk en niet overdraagbaar. Klik hier om uw eigen MijnPraxis plus-pas aan te vragen. Air Miles, u kunt geen Air Miles inwisselen in combinatie met de tweelingkorting babydump online korting van. U kunt daartoe contact opnemen met: Praxis.a.v. De persoonsgegevens die in het kader van de MijnPraxis plus-pas aan Praxis worden verstrekt, worden opgeslagen in een digitaal bestand en worden verwerkt conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De gegevens worden gebruikt voor algemene analyses van aankoopgedrag. De MijnPraxis plus-pas is geldig bij alle Praxis winkels in Nederland en online op klik haal af bestellingen bij afhalen op dinsdag. In de winkel kan je hier een speciale pas voor /mijnpraxisplusnnHier nog een korte uitleg:nnWat is de MijnPraxis plus-pasnDe MijnPraxis plus-pas biedt speciale kortingen aan klanten vanaf 50 jaar. Dinsdag kortingdag, met uw persoonlijke MijnPraxis plus-pas krijgt u elke dinsdag van.00 tot.00 uur 20 korting op al uw aankopen* bij minimale besteding van.-!


Sitemap